Verzekeringen

Mensen en bedrijven staan dagelijks bloot aan allerlei risico’s, waarbij in 1e instantie kan worden gedacht aan allerlei traditionele schaderisico’s zoals brand of een aanrijding. Maar door de steeds verdergaande globalisering, automatisering en de opwarming van de aarde hebben we ook steeds vaker te maken met allerlei “nieuwe risico’s” zoals bijvoorbeeld via internet of het milieu.

Ik fungeer als adviseur en bemiddelaar van alle denkbare schadeverzekeringen die dekking bieden tegen zowel de meest voorkomende particuliere als zakelijke risico’s. Als lid van DAK intermediarscollectief heb ik de mogelijkheid bij nagenoeg alle verzekeraars risico’s onder te brengen.

Schadeverzekeringen

Naast de reguliere verzekeringen kunt u bij mij o.a. ook terecht voor het afdekken van allerlei bijzondere risico’s, zoals bijvoorbeeld het verzekeren van een bijzonder transport, een praalwagen of risico’s die moeilijk of elders niet verzekerbaar zijn (bijv. het afsluiten van een autoverzekering na veroordeling voor rijden onder invloed).

Door de hoeveelheid aan (on)mogelijkheden is het verstandig samen de risico’s te inventariseren en een verzekeringspakket op maat samen te stellen. In geval van schade is alle hulp beschikbaar indien gewenst.

Levensverzekeringen

De regelgeving omtrent bepaalde vormen van levensverzekeringen is de afgelopen jaren ook aan allerlei (fiscale) wijzigingen onderhevig geweest; het is dan ook meer dan ooit belangrijk u goed te laten adviseren.

Ik adviseer en bemiddel in alle voorkomende soorten levensverzekeringen, zoals bijvoorbeeld:

  • Begrafenis -/ uitvaartverzekeringen.
  • Overlijdensrisicoverzekeringen.
  • Kapitaalverzekeringen.
  • (Direct ingaande) lijfrentes.
Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering naast een hypotheek is de laatste jaren zeer populair vanwege de (verplichte) opkomst van de annuïteitenhypotheek.

In het verlengde hiervan levert het regelmatig ook de nodige problemen op een verzekering af te sluiten voor mensen met een chronische ziekte; ook voor deze groep klanten kan ik mogelijk uitkomst bieden.

Bij een Erkend adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Hij of zij is gespecialiseerd in hypotheken en zijn kennis is altijd up-to-date. De keurmerken worden uitgegeven door de SEH. Alle Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.