De Spelregels

Na het maken van een afspraak kom ik in 99 % van de gevallen gewoon bij u thuis aan de (keuken)tafel zitten. Dit heeft een aantal voordelen; u voelt zich als klant op uw gemak in uw eigen vertrouwde omgeving en u heeft indien nodig allerlei zaken binnen handbereik.

Het eerste gesprek is vrijblijvend, gratis en heeft tot doel over en weer kennis te maken en een duidelijk beeld te krijgen wat u als klant van mij verwacht en hoe ik dit als adviseur zou kunnen invullen.

Ook de kosten van het vervolgtraject komen hierbij aan de orde, zodat deze voor beide partijen van het begin af aan helder zijn en hier achteraf geen discussies over kunnen ontstaan.

Indien u na het eerste gesprek besluit gebruik te maken van mijn dienstverlening gaan we samen verder op uw wensen in en worden de nodige bescheiden verzameld.

Aan de hand van uw wensenpakket en de verzamelde gegevens ga ik vervolgens een voorstel voor u maken met alle (on)mogelijkheden. Een en anders is samengevat in een adviesrapport wat ik u na presentatie van het voorstel zal overhandigen als naslagwerk van het besprokene.

Na de presentatie van het voorstel bent u geheel vrij de geboden oplossingen van uw vraagstuk door mij verder te laten invullen of dit door een collega – adviseur te laten verzorgen. Houdt u er wel rekening mee dat een collega veelal niet bereid zal zijn het advies van een derde zomaar over te nemen en waarschijnlijk het hele traject (met alle extra kosten van dien) opnieuw zal willen doorlopen.

Als uw keuze voor een bepaalde oplossing duidelijk is zal ik, indien gewenst, voor de aanvra(a)g(en) van de benodigde producten zorg dragen. De offertes van de aangevraagde producten nemen we samen door om eventuele vragen direct te kunnen beantwoorden en ervoor te zorgen dat de aanvragen correct zijn ingevuld en verder worden afgehandeld.

Na het afsluiten van een of meerdere producten en/of diensten kunt u altijd rekenen op verdere assistentie bij vragen of het wijzigen van zaken.

Bij een Erkend adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Hij of zij is gespecialiseerd in hypotheken en zijn kennis is altijd up-to-date. De keurmerken worden uitgegeven door de SEH. Alle Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.