Overige dienstverlening

Er zijn nog een aantal andere zaken waar ik u mee kan helpen die niet genoemd zijn in de overige categorieën:

  • Administratieve ondersteuning
    Dit is een heel breed begrip en omhelst alles wat maar met administratieve werkzaamheden te maken kan hebben. Van het ordenen van uw administratie, hulp bij het invullen van allerlei formulieren en het stroomlijnen van uw geldzaken.
  • Aanvragen subsidies
    Ik kan u ook de rompslomp bij het aanvragen van subsidies en andere zaken welke via de overheid of andere instanties geregeld moeten worden uit handen nemen; denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een definitief energiecertificaat, het terugvragen van btw als u zonnepanelen heeft aangeschaft, het aanvragen/ wijzigen van studieleningen e.d.
  • Overige
    Als laatste wil ik u opmerkzaam maken op de mogelijkheid om letterlijk als tussenpersoon voor u op te treden: vanuit mijn jarenlange praktijk is een groot netwerk ontstaan van mensen die iets kunnen wat anderen niet zelf willen of kunnen doen. Heeft u iets of iemand nodig, vraag het; mogelijk kan ik u helpen.

Bij een Erkend adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Hij of zij is gespecialiseerd in hypotheken en zijn kennis is altijd up-to-date. De keurmerken worden uitgegeven door de SEH. Alle Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.