Adviesbureauvanbeers@csnet.nl +31 (0) 6 2455 3105

Hulp bij koop en verkoop

Zowel particulier als zakelijk kan ik u behulpzaam zijn bij het aan- of verkopen van uw onroerend goed, het taxeren van uw pand of het uitvoeren van een bouwkundige keuring. Ik heb absoluut niet de intentie mij als makelaar, taxateur of bouwkundige op te werpen; ik treed alleen op als bemiddelaar tussen partijen en zal de opdracht waar nodig aan derde(n) uitbesteden.

Ik wil u opmerkzaam maken op de mogelijkheid om letterlijk als tussenpersoon voor u op te treden: vanuit mijn jarenlange praktijk is een groot netwerk ontstaan van mensen die iets kunnen wat anderen niet zelf willen of kunnen doen.

Heeft u iets of iemand nodig, vraag het; mogelijk kan ik u helpen.

U kunt mij bereiken via de contactpagina of bel:
+31 (0) 6 2455 3105